Begeleiding is concreet, efficiƫnt en voor een vaste prijs! Goed te combineren met de normen 1090-1, ISO9001, ISO14001, VCA en/of arboregelgeving.

Diverse opdrachtgevers kunnen las kwaliteit vereisen volgens de NEN-EN-ISO 3834. Ook wetgeving verwijst naar de NEN-EN-ISO 3834 vanuit de NEN-EN-1090-1 voor constructieve delen. Vanaf 1 juli 2014 moeten alle stalen- en aluminium dragende constructiedelen zijn voorzien van een CE-markering. Om dit te mogen verstrekken dient het bedrijf gecertificeerd te zijn volgens de NEN-EN 1090-1 norm.

Rendeuro is gespecialiseerd in het begeleiden van certificeringstrajecten op basis van kwaliteit-, veiligheid- en milieu normen. Wij kunnen u adviseren en begeleiden in het traject naar certificering van de NEN-EN 1090-1 zodat u voldoet aan de wetgeving. Het eerste kennismakende en informatieve gesprek is geheel vrijblijvend!

Zowel geschikt voor grote als kleine bedrijven!

“Wij van Rendeuro hebben de werkwijze om bedrijven zo volledig, maar efficiĆ«nt mogelijk te begeleiden naar een certificering. Hierdoor zijn wij ook voor de kleine ondernemer de juiste partij! Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.”